Σύνδεση:     moodle ico  Moodle    ||      openmeetings icon  Openmeetings

Δηλώστε συμμετοχή τώρα info {@} mathaidgreece {dot} com

Mathaid Greece Επικοινωνία

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε , θα χαρούμε πολύ να σας βοηθήσουμε...

Email

info {@} mathaidgreece {dot} com

FAQ

Πώς μπορώ να δηλώσω συμμετοχή για τα μαθήματα του MathAid Greece ;

Το μόνο που χρειάζεται είναι να συμπληρώσεις την φόρμα στην καρτέλα Δήλωσε συμμετοχή. Ύστερα θα έρθει άμεσα σε επαφή μαζί σου η ομάδα του MathAid Greece μέσω e-mail. Στη συνέχεια , θα σου δοθούν κωδικοί για είσοδο στις 2 μας πλατφόρμες , OpenMeetings και Moodle , θα ενταχθείς σε τμήμα με βάση τις ανάγκες σου και θα αρχίσεις άμεσα να παρακολουθείς τα μαθήματα.

Μπορώ να δηλώσω οποτεδήποτε για να παρακολουθήσω μαθήματα στο MathAid Greece;

Ναι , οποιαδήποτε στιγμή λάβουμε την αίτησή σου θα ανταποκριθούμε άμεσα και θα σε εντάξουμε σε τμήμα.  Θα μπορείς να ξεκινήσεις τα μαθήματα από όποιο σημείο της ύλης σε ενδιαφέρει με τον καθηγητή σου .Έτσι  δεν χρειάζεται να ανησυχείς αν εγγραφείς αργότερα μέσα στη χρονιά , καθώς  δεν θα  σε εντάξουμε σε τμήμα που θα είναι πιο μπροστά από εσένα.

Δηλαδή πώς ακριβώς θα γίνονται μαθήματα μέσω Internet?

Αφού ενταχθείς σε τμήμα , ο καθηγητής σου έρχεται σε επαφή μαζί σου για να βρεθούν κοινές ώρες κατά τις οποίες θα γίνεται το μάθημα. Τις ημέρες που έχεις μάθημα , κάνεις login όπως και ο καθηγητής σου στην πλατφόρμα μας OpenMeetings . Μπορείς να παρακολουθείς και να συμμετέχεις ζωντανά στο μάθημα που κάνει ο κάθηγητής σου. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την κάμερα σου , όπως και ο καθηγητής σου προκειμένου να μειωθεί η απόσταση που δημιουργείται μέσω του μαθήματος εξ’ αποστάσεως και να διευκολυνθεί η αλληλεπίδραση σας.

Και πώς θα είναι η μορφή του μαθήματος ακριβώς?

Ακριβώς σαν τα μαθήματα που έχεις κάνει. Ο καθηγητής θα γράφει στο χαρτί του και μέσω μιας ψηφιακής γραφίδας , εσύ θα μπορείς να βλέπεις στην οθόνη σου ακριβώς ο,τι γράφει ο καθηγητής σου στο χαρτί του. Ταυτόχρονα φυσικά, θ' ακούς τα λόγια του καθηγητή σου αλλά θα έχεις και τη δυνατότητα να μιλήσεις στην τάξη και στον καθηγητή σου, λύνοντας μία απορία σου ή συμβάλλοντας στην επίλυση της άσκησης που λύνεται.

Τί μέγεθος έχουν τα τμήματα;

Το κάθε τμήμα αποτελείται από 1- 5 μαθητές,  μέγεθος πολύ ικανοποιητικό για να διασφαλιστεί υψηλή ποιότητα μαθημάτων. Η πλειοψηφία μάλιστα των τμημάτων είναι μονομελή.

Πώς χωρίζονται οι μαθητές σε τμήματα;

Οι μαθητές χωρίζονται σε τμήματα κυρίως βάσει των δυνατοτήτων τους για να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι μαθητές παίρνουν όσο το δυνατόν περισσότερα από το κάθε μάθημα.

Θα μου ανατίθενται ασκήσεις για το σπίτι ;

 Φυσικά ! Έχοντας τους κωδικούς που θα σου δώσουμε μετά την εγγραφή σου , θα μπορείς να συνδεθείς στην πλατφόρμα μας Moodle και να βρεις το υλικό που θα ανεβάζει εκεί ο καθηγητής σου. Επιπλέον εκεί θα βρίσκεις τις ασκήσεις  που θα σου αναθέτει και θα τις ανεβάζεις λυμένες, για να στις διορθώσει. Αναθέτονται και διαγωνίσματα για το σπίτι.

Που θα πρέπει να απευθυνθώ αν συναντήσω κάποια τεχνική ή άλλης φύσεως δυσκολία ;

Η ομάδα του MathAid Greece είναι εδώ για να λύσει οποιαδήποτε απορία σου και να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις οποιαδήποτε τεχνική ή άλλης φύσεως δυσκολία συναντήσεις. Επικοινώνησε μαζί μας στέλνοντας μας e-mail στο info {@} mathaidgreece {dot} com   ή συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας.

Eπιθυμείς κι εσύ να συμμετάσχεις στο εγχείρημα του ΜathAidGreece? Γίνε καθηγητής τώρα!

Πάρε μέρος επιλύοντας απορίες των μαθητών, βοηθώντας έτσι στην αύξηση του αριθμού των υποψηφίων που θα εξυπηρετούνται μέσω αυτής της πλατφόρμας, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα έρθουμε σ’ επαφή μαζί σου!

Τι είναι το Mathaidgreece