Σύνδεση:     moodle ico  Moodle    ||      openmeetings icon  Openmeetings

Δηλώστε συμμετοχή τώρα info {@} mathaidgreece {dot} com

Οι εμπνευστές του MathAid Greece Γιάννης Χαρδαλούπας

Γιάννης Χαρδαλούπας

Γιάννης Χαρδαλούπας

Η αγάπη μου για τα μαθηματικά και για ό,τι σχετικό γύρω από αυτά, ξεκινά από μικρή ηλικία. Ο διαγωνισμός της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας στη Β' Γυμνασίου αποτέλεσε την αφορμή για να ανακαλύψω αυτό μου το πάθος. Από τότε και για τα επόμενα τέσσερα συναπτά έτη, κέρδιζα την πρώτη θέση στους μαθηματικούς διαγωνισμούς της τάξης μου στα Εκπαιδευτήρια Κωστέα – Γείτονα. Μεταξύ άλλων διακρίσεων από την Ε.Μ.Ε., το 2007 βραβεύτηκα από αυτή με αργυρό μετάλλιο στην εθνική μαθηματική Ολυμπιάδα "Αρχιμήδης". Λίγους μήνες αργότερα, πέτυχα 7ος στη σχολή Πολιτικών Μηχανικών Ε.Μ.Π., επιτυγχάνοντας βαθμό 99/100 στα μαθηματικά κατεύθυνσης. Η αγάπη μου για τα μαθηματικά δεν σταμάτησε με το τέλος της σχολικής μου πορείας και το 2008 κέρδισα την 1η θέση στο διαγωνισμό μαθηματικών μεταξύ των σχολών Πολιτικών Μηχανικών Ε.Μ.Π. και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών Ε.Μ.Π. που διοργανώθηκε από τον καθηγητή μαθηματικών Ε.Μ.Π., κ. Θεμιστοκλή Ρασσιά. Παράλληλα με τις σπουδές μου, βοηθησα πάνω από 20 μαθητές λυκείου, Ι.Β. και φοιτητές σχολών με τα μαθηματικά. Το 2012 αποφοιτησα δομοστατικός μηχανικός, μέσα στο ανώτατο 10% της τάξης μου.

Με τη δημιουργία του MathAidGreece ελπίζω να προσφέρω σε όλους όσους το θελήσουν, την ευκαιρία να προετοιμαστούν άρτια για τις απαιτητικές εξετάσεις των Μαθηματικών Κατεύθυνσης.

Eπιθυμείς κι εσύ να συμμετάσχεις στο εγχείρημα του ΜathAidGreece? Γίνε καθηγητής τώρα!

Πιστεύεις ότι έχεις μεταδοτικότητα; Θες να βοηθήσεις και να συμμετάσχεις στην ομάδα του MathAid Greece, παραδίδοντας online μαθήματα; Κάνε αίτηση για εθελοντής καθηγητής και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σου!

Τι είναι το Mathaidgreece