Σύνδεση:     moodle ico  Moodle    ||      openmeetings icon  Openmeetings

Δηλώστε συμμετοχή τώρα info {@} mathaidgreece {dot} com

To MathAid Greece στις UNIque Days!

To MathAid Greece θα βρίσκεται στις UΝΙque Days αυτήν την Κυριακή από τις 09:00 έως τις 17:00 στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Learn More

Νέα συνεργασία με τις Unique Minds για τον επαγγελματικό προσανατολισμό των μαθητών.

Learn More

MathAid Greece Challenge

Το MathAid Greece σε προκαλεί να συμμετάσχεις στον 1ο online διαγωνισμό Μαθηματικής Σκέψης στην Ελλάδα. Εάν είσαι μαθητής Β’ ή Γ’ Γενικού Λυκείου, διάβασε περισσότερες λεπτομέρειες παρακάτω και δήλωσε συμμετοχή!

Learn More

Σημεία Στήριξης - Πρόγραμμα Υποτροφιών του Ιδρύματος Ιωάννη Σ.Λάτση

Το MathAid Greece είναι ένας από τους 17 μη κερδοσκοπικούς φορείς που επιλέχθηκαν να χρηματοδοτηθούν από το πρόγραμμα "Σημεία Στήριξης", μια πρωτοβουλία του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση σε συνεργασία με το ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα και τη Φιλανθρωπική Οργάνωση Hellenic Hope, όπου συνολικά υποβλήθηκαν συνολικά 133 προτάσεις.

Learn More

Το mathaid επεκτείνεται

Όταν ο Γιάννης Χαρδαλούπας άρχιζε το MathAid Greece μαζί με τους Νίκο Μπουντά και Θωμά Κοντσιώτη, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τη δυναμική που θα ανέπτυσσε το project και το πόσο θα επεκτεινόταν. Το δωρεάν διαδικτυακό φροντιστήριο συγκεντρώνει ολοένα και περισσότερους μαθητές στις τάξεις του κι έτσι η ανάγκη για ακόμη μεγαλύτερη επέκταση είναι εμφανής. Κι εδώ έρχονται οι φετινοί υπότροφοι του προγράμματος Αγγελοπούλου να αναλάβουν δράση.

Learn More
Page 1 of 2