Σύνδεση:     moodle ico  Moodle    ||      openmeetings icon  Openmeetings

Δηλώστε συμμετοχή τώρα info {@} mathaidgreece {dot} com

Οι εμπνευστές του MathAid Greece Νίκος Μπουντάς

Νίκος Μπουντάς

Νίκος Μπουντάς

Η ενασχόλησή μου με τα μαθηματικά αρχίζει πολύ νωρίς (τόσο στο σχολείο όσο και εξωσχολικά). Στην πρώτη μου συμμετοχή στους διαγωνισμούς της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας κέρδισα το πρώτο μετάλλιο στο διαγωνισμό «Ευκλείδης». Για 4 χρόνια συμμετείχα ανελλιπώς σε διαγωνισμούς της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας. Πέτυχα πλήθος διακρίσεων και μεταλλίων σε Εθνικούς Μαθηματικούς Διαγωνισμούς, και κατόπιν επιλέχθηκα στην Εθνική Ομάδα Μαθηματικών για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε διεθνείς διαγωνισμούς και μεταξύ άλλων πέτυχα:

  • Συμμετοχή στη Διεθνή Ολυμπιάδα Μαθηματικών στη Σλοβενία, 2006
  • Αργυρό Μετάλλιο στη Βαλκανική Ολυμπιάδα Μαθηματικών στην Κύπρο, 2006
  • Χάλκινο Μετάλλιο στη IX Μεσογειάδα Μαθηματικών, 2006
  • Χάλκινο Μετάλλιο στη Βαλκανιάδα Νέων στα Μαθηματικά στη Σερβία, 2004
  • Επίσης, μου απονεμήθηκε Πιστοποιητικό Διάκρισης και πρόσκληση για να συμμετάσχω στις Αμερικανικές Προσκλητήριες Εξετάσεις Μαθηματικών, 2002, 2006, 2007.

Στη συνέχεια, μπήκα με το βαθμό μου στη σχολή Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ (αν και είχα εξασφαλισμένη την είσοδό του με άνευ λόγω διακρίσεων σε διεθνείς διαγωνισμούς μαθηματικών), την οποία ολοκλήρωσα σε 4,5 έτη (ως διάρκεια σπουδών ορίζονται τα 5 χρόνια και μέση διάρκεια τα 7).

Σε συνέχεια της αγάπης μου για τα μαθηματικά, ελπίζω μέσα από το MathAidGreece να βοηθήσω μαθητές Γ' Λυκείου που το έχουν ανάγκη να επιτύχουν υψηλή βαθμολογία στο ιδιαίτερα απαιτητικό μάθημα των Μαθηματικών Κατεύθυνσης.

Eπιθυμείς κι εσύ να συμμετάσχεις στο εγχείρημα του ΜathAidGreece? Γίνε καθηγητής τώρα!

Πιστεύεις ότι έχεις μεταδοτικότητα; Θες να βοηθήσεις και να συμμετάσχεις στην ομάδα του MathAid Greece, παραδίδοντας online μαθήματα; Κάνε αίτηση για εθελοντής καθηγητής και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σου!

Τι είναι το Mathaidgreece