Ελένη Μπεκιάρη, μαθήτρια της Γ’ Λυκείου του MathAid Greece το 2018 στα Μαθηματικά Κατεύθυνσης

 


Το MathAid είναι μια πρωτοποριακή πλατφόρμα που με την χρήση του Internet δημιουργεί ένα περιβάλλον μάθησης χωρίς σύνορα. Συμπληρωματικά και από προσωπική μου εμπειρία απαρτίζεται από πραγματικά πολύ αξιόλογους καθηγητές, νέους με όρεξη και μεράκι για αυτό που κάνουν που σε συνδυασμό με την φύση της όλης διαδικασίας πάνε την μάθηση σε άλλο επίπεδο. Πλέον η γνώση είναι προσιτή , εύκολη και πιο απλή από οποιαδήποτε άλλη φορά με ένα σύστημα και μια ομάδα νέας κυριολεκτικά γενιάς. Ευχαριστώ πολύ!!!


Χριστόφορος Χριστοφορίδης, μαθητής της Γ’ Λυκείου του MathAid Greece το 2017-2018 στα Μαθηματικά Κατεύθυνσης

 


Το ΜathAid είναι κατά τη γνώμη μου το καλύτερο online φροντιστήριο. Αρχικά το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις χρόνο, όρεξη να μάθεις και internet!! Όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουν οι καθηγητές του MathAid, οι οποίοι αγαπούν αυτό που κάνουν και είναι πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν και να λύσουν κάθε απορία. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!


Ειρήνη Μπάσα, μαθήτρια της Γ’ Λυκείου του MathAid Greece το 2017-2018 σε Μαθηματικά Κατεύθυνσης και Α.Ε.Π.Π

 


Λόγω των δύσκολων ημερών που όλοι περνάμε εξαιτίας της οικονομικής κρίσης,δεν είχα την δυνατότητα να πάω σε κάποιο φροντιστήριο και πόσο μάλλον όταν όλα τα φροντιστήρια ήταν μακριά από το σπίτι μου γιατί είμαι από χωριό. Η δυνατότητα να κάνεις μάθημα μέσω του υπολογιστή με τρομάζε λιγάκι γιατί δεν ήξερα πώς θα ήταν, αν θα μπορούσα να πετύχω τον στόχο μου και να μπω σε κάποια σχολή. Στο MathAid έκανα ΑΕΠΠ. Από το πρώτο μάθημα μετάνιωσα για τις αρχικές μου σκέψεις. Οι καθηγητές ήταν υπερβολικά φιλικοί και πολύ πρόθυμοι να βοηθήσουν εμένα και τα άλλα παιδιά που βρίσκονταν στο τμήμα μας. Κατάφερα μέσω του MathAid να γράψω 18.2, ένα βαθμό που στην αρχή μου φαινόταν απίθανος κ πόσο μάλλον όταν το μάθημα θα γινόταν μέσω του Διαδικτύου. Αν θες την γνώμη μου, μην το σκέφτεσαι καθόλου, κάνε γρήγορα την εγγραφή σου και μην έχεις κανένα άγχος. Θα τα καταφέρεις! Αν το πιστέψεις και βάλεις τα δυνατά σου, σίγουρα θα τα καταφέρεις!


ΥΓ: Η επιτυχία στις Πανελλήνιες είναι θέμα δικής σου δουλειάς και προσπάθειας.
Μην τα παρατάς ποτέ άλλωστε χαμένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί!


Νεκτάριος Θεοδοσίου, μαθητής της Γ’ Λυκείου του MathAid Greece το 2015-2016 στο Α.Ε.Π.Π

 


Το MathAid είναι ένα πρωτόγνωρο φροντιστήριο που πραγματικά σε βοηθάει λύνοντας ασκήσεις και δικές σου απορίες. Οι καθηγητές, είναι πραγματικά αξιόπιστοι και σε εξυπηρετούν όποτε θες!!! 5*


Κωνσταντίνα Γερακάρη, μαθήτρια της Γ’ Λυκείου του MathAid Greece το 2014-2015 στο Α.Ε.Π.Π

 


Όταν δίνεις 2η φορά Πανελλήνιες το άγχος είναι τελείως διαφορετικό από εκείνο της 1ης... Θεωρητικά, ξέρεις ήδη όλη την ύλη, στην πράξη, όμως, νομίζεις ότι δεν ξέρεις τίποτα... Σε τέτοιες μέρες "πανικού", θυμάμαι, γνώρισα το MathAid. Με βοήθησε πραγματικά να (ανα)καλύψω κενά της προηγούμενης χρονιάς και να εμβαθύνω στην ύλη όσο πραγματικά χρειαζόταν με βάση τις δικές μου ανάγκες. Ειλικρινά, χωρίς την υποστήριξη της ομάδας του MathAid δε θα είχα καταφέρει να πετύχω το στόχο μου και τους ευχαριστώ πολύ γι' αυτό!!!


Σωτηρία Γερακάρη, μαθήτρια της Γ’ Λυκείου του MathAid Greece το 2014-2015 στα Μαθηματικά Κατεύθυνσης Γ’ Λυκείου