Σύνδεση:     moodle ico  Moodle    ||      openmeetings icon  Openmeetings

Δηλώστε συμμετοχή τώρα info {@} mathaidgreece {dot} com

Παλαιότεροι εθελοντές του MathAid Greece Βαγγέλης Ψύχας

Βαγγέλης Ψύχας

Βαγγέλης Ψύχας

Για 25 περίπου χρόνια (1987-2013) υπηρετώ την Φροντιστηριακή Εκπαίδευση, έχοντας προετοιμάσει εκατοντάδες μαθητές για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Επίσης, από το 2014 εργάζομαι στα "Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου".

 

Από το 2004, ασχολούμαι με μαθηματικούς διαγωνισμούς και από το 2007 είμαι μέλος της επιτροπής διαγωνισμών της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (Ε.Μ.Ε).Η ενασχόληση με την Μαθηματική Εταιρεία γίνεται εξ'ολοκλήρου εθελοντικά και τα καθήκοντά μου, ως μέλος της επιτροπής, περιλαμβάνουν:

 

1) Μαθήματα προετοιμασίας για τους διαγωνισμούς της Ε.Μ.Ε. (δωρεάν μαθήματα που διοργανώνει η Ε.Μ.Ε για όσους μαθητές επιθυμούν) καθώς και ειδικά μαθήματα για τους μαθητές που αποτελούν τις εθνικές Ολυμπιακές Ομάδες Μαθηματικών.

 

2) Πρόταση θεμάτων για τους διαγωνισμούς της Ε.Μ.Ε., πολλά εκ των οποίων έτυχαν μεγάλης προσοχής και αποτέλεσαν θέματα Ελληνικών και Διεθνών Μαθηματικών Διαγωνισμών, με αποκορύφωμα τα θέματα των Διεθνών Μαθηματικών Ολυμπιάδων (1ο Θέμα στη 53η IMO ARGENTINA 2012, 4ο Θέμα στη 56η IMO THAILAD 2015).

 

3) Διόρθωση ενός σημαντικού αριθμού (της τάξης χιλιάδων) γραπτών, που προέρχονται από τη συμμετοχή των μαθητών στους Μαθηματικούς Διαγωνισμούς (Θαλής - Ευκλείδης – Αρχιμήδης – Προκριματικός).

 

Η δραστηριοποίηση μου στο MathAid Greece, μέσω της δημιουργίας βιντεοσκοπημένων διαλέξεων, έχει σκοπό να βοηθήσει ακόμη περισότερα παιδιά στη προσπάθεια τους να πετύχουν τους στόχους τους.

Eπιθυμείς κι εσύ να συμμετάσχεις στο εγχείρημα του ΜathAidGreece? Γίνε καθηγητής τώρα!

Πιστεύεις ότι έχεις μεταδοτικότητα; Θες να βοηθήσεις και να συμμετάσχεις στην ομάδα του MathAid Greece, παραδίδοντας online μαθήματα; Κάνε αίτηση για εθελοντής καθηγητής και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σου!

Τι είναι το Mathaidgreece